Сватби

Сватбени тържества
Скъпи младоженци,

За нашия екип ще бъде изключителна чест и привилегия да организираме Вашето сватбено тържество и да превърнем този ден в незабравим празник за Вас и Вашите гости.

За Вашия специален ден предлагаме:

БАЛНА ЗАЛА КАЛИСТА С УНИКАЛНА ПО РОДА СИ СВАТБЕНА ДЕКОРАЦИЯ – ефирно море от висящи воалени драперии в цвят шампанско за тавана и стените на залата. Гостите Ви ще бъдат настанени на кръгли маси, всяка до 10 човека, с бели покривки и бели карета. Всеки стол ще бъде индивидуално облечен с бяла сатенена рокля и пандела с цвят по Ваш избор.

ИЗНЕСЕН РИТУАЛ – за подписването и провеждането на изнесен граждански ритуал Ви осигуряваме шатра от ковано желязо в градината на СПА хотел Калиста, облечена с бели воали, както и бели градински столове за гостите. В случай, че времето е неподходящо за ритуал навън, той се провежда до Водния ефект в Атриума на хотела. При ваше желание изнесеният ритуал може да се организира на алеята към езерцето с лилии.

КОКТЕЙЛ ПРЕДИ ИЛИ СЛЕД ПОДПИСВАНЕТО - с чаша шампанско, вино, плодове, коктейлни хапки или сладки. Чудесна възможност да получите поздравленията от Вашите гости по време на коктейла. Коктейлите организираме до езерото с водни лилии в градината на хотела.

ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ – в Бална зала Калиста, ние ще организираме тристепенна вечеря по време на вашето сватбено тържество със салата, предястие и основно по ваш избор. Разбира се, при потвърдена дата, ние ще организираме напълно безплатна дегустация. А за децата, екипа, вегетарианците сме се погрижили да предложим специален куверт.

ОРГАНИЗАТОР – по време на цялото приключение по организирането на вашето сватбено тържество, вие ще имате постоянна връзка с организатор от хотела, който ще отговори на всички ваши въпроси и ще помогне за разрешаването на всички ваши запитвания.

НАСТАНЯВАНЕ НА ГОСТИТЕ – не се притеснявайте и за настаняването на вашите гости. Ние ще се погрижим и за това и ще Ви предложим преференциални цени за настаняване в СПА хотел Калиста с включена закуска по време на престоя и ползването на СПА центъра – топлия минерален басейн и цялата термозона.

Не се колебайте да се свържете с нас!

Екип от професионалисти ще се погрижат сватбения ви ден да бъде перфектен.

Пишете ни на office@spahotelcalista.com , за да получите вашата оферта още сега.

За повече снимки от сватбени тържества проведени в Бална зала "Калиста", можете да посетите нашата Галерия.